Strijkers gezocht!

Speel je viool of altviool en wil je graag in een orkest spelen? Het Zuid-Hollands Symfonie Orkest (ZSO) is op zoek naar 1e en 2e violisten en altviolisten. Er is ook plek voor een contrabas.

Bij het ZSO gaan ambitie en plezier hand in hand. We gaan uitdagingen niet uit de weg, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning. Dirigent Joost Geevers geeft elke speler de kans om het beste van zichzelf te laten horen en zich te ontwikkelen. Voor een orkest met vaste samenstelling ligt de gemiddelde leeftijd relatief laag.

Op dit moment genieten we van een welverdiende vakantie. Woensdag 22 augustus gaan we weer aan de slag met het programma voor onze concerten op 17 november in Den Haag en 25 november in Naaldwijk. Op de lessenaar staan de ouverture Cosi fan Tutte van Mozart, de 2e symfonie van Saint Saëns en het vioolconcert van Brahms. We zijn erg trots dat we dit laatste stuk gaan uitvoeren met de getalenteerde violist Pieter van Loenen. Pieter is een van de vier finalisten van de Dutch Classical Talent Award.

Het ZSO repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in het Edith Stein College aan het Louis Couperusplein in het centrum van Den Haag. Er is gratis parkeerplek op het afgesloten terrein naast de school. 2 keer per jaar is er een repetitiezaterdag. We gaan eens in de 2 jaar op orkestweekend en er is regelmatig een borrel.

Ben je enthousiast en heb je zin om na de zomervakantie bij een leuk orkest te gaan spelen? Stuur een mail naar info@hetzso.